Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Īpaša Dizaina: Pārveidot jūsu tualetes tīrīšanas pieredzi ar mūsu Tualetes Apkopēja Želeja.Tas efektīvi attīra iekšējās sienas, neatstājot zīmes, nav nepieciešams, par sekundāro tīrīšana.Say goodbye, lai spītīgs plankumiem.Koncentrējot gēla dizains, tas vienmērīgi izšķīst ūdenī.

2. Nekaitīgs Risinājums: Saglabāt jūsu ģimenei drošu ar mūsu tualetes poda tīrītājs, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un nesatur kaitīgas vielas.Tās unikālā formula ietver dabas augu bāzes organiskās skābes, virsmaktīvās vielas, pigmenti, un vairāk, padarot to drošu un videi draudzīgi.

3. Nepārspējams Tīrīšana: Padarīt jūsu tualetes pods izskatās pavisam jaunu un saglabāt to tīru bez piepūles 120 dienas ar mūsu Vannas istaba Tīrītājs.Tas ir īpaši izstrādāts, lai noņemtu netīrumus un dzelteniem plankumiem, bet atjaunot sākotnējo mirdzumu.Say goodbye, lai ikdienas uzkopšana un baudīt tīrs, svaigi smaržojošiem tualetes.

4. Novērš Smakas: Automātiskā Tualetes Apkopēja ne tikai novērš nepatīkamās smakas no tualetes, bet arī izdala labi uzturēta aromāts, kas ilgst stundu.Tā ir smaržas faktori, kas pievienot patīkamu smaržu, lai jūsu vannas istaba un padarīt to ērtāku.

5. Efektīva Tīrīšana: Saglabāt jūsu tualeti spotless ar nekādas pūles.Nekādas sarežģītas darbības, vai instrumenti nav nepieciešami.Vienkārši izskalojiet kā parasti, pievienot mūsu Tualetes Tvertnē Tīrīšanas līdzekļi uz ūdens tvertni un pagaidiet 15 minūtes.Say goodbye, lai laikietilpīgs tīrīšanas un baudīt bezrūpīgu tīrīšanu pieredzi.

Apraksts:

Saglabāt jūsu tualeti meklē pavisam jaunu ar šo augstas kvalitātes automātiskās tīrīšanas līdzekli.Unikālās iezīmes, likvidēt nepatīkamās smakas un padara tīrīšanas brīze ar nekādas sarežģītas darbības, vai nepieciešami instrumenti.Say goodbye, lai netīras tualetes un sveiki svaigu vannas pieredzi.

Specifikācija:

1. Materiāls: Ielīmējiet

2. Svars: 250g/pudele

3. Izmērs: (apm.)6.5*6.5*12.5 cm/2.56*2.56*4.92 collas

Veida padomus:

1. Iemeslu dēļ, piemēram, monitora krāsu temperatūru, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, var būt nelielas krāsu atšķirības bildes no dažiem produktiem.Krāsa ir atkarīga faktisko produktu!

2. Lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības dažādu manuālo mērījumu.

Iepakojuma Saraksts:

1 pudele*Tualetes poda Tīrītājs Ielīmējiet

Papildu Informācija

Postenis Forma

Šķidrums

Specifikācija/Gabalā

Citi

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Skaits, Gab

1pc

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5