Apraksts

Bseed Wifi Touch Rullo Žalūziju Slēdzis Wireless Touch Switch Rīksti Parastā Kontaktligzda Tuya Google Palīgs Alexa Balss Vadība

Funkcijas: 1. Super jutība-vajag Tikai pieskarties tā viegli. 2. Tautas Krāsas pieejams: Melns, Balts, Zelta. 3. Taustiņš spīd naktī, padarot to vieglāk atrast. 4. Ūdensizturīgs un Pretestības Nulles.Aizsardzība Pret Elektriskās Strāvas Triecienu. 5. Dažādas kvalitātes pārbaudei ražošanas laikā, lai nodrošinātu, katra maiņa strādā labi, pirms tā tiek piegādāta klientiem. 6. Eleganti izskatās, Piemēroti ievērojami ar daudziem mūsdienu dekori stilu.To var izmantot, lai viesistabu, guļamistaba, koridors, virtuve, vannas istaba, Birojs un tā tālāk.App Uzstādīšana:

Lejupielādēt Tuya Vai Smart Dzīves App, Lai Jūsu Viedtālrunis Vai Tableti.Lietotni Var Lejupielādēt No Apple App Store vai Google Play, pēc Tam Savienojiet App Ar Amazon Alexa Vai Ieplests Mājās, Kas Ļauj izmantot Balss vadību, Savu Gaismu Un Elektroierīces.Produktu Ieviešanu: Zīmols: BSEED Izmērs: 86 x 86 x 35 mm Krāsas: Melns, Balts, Gloden Materiāls: Sakausējums+Kristāla Stikla Sertifikācija: ce,CCC ,RoHS Mehāniskās Laiks: 100000 Reizes Darba Spriegums: 110 V-240 V AC Relatīvais Mitrums: 10% ~ 93% Jauda: 300W F&Q: Q: Vai jūsu wifi slēdža maiņa ir vajadzīga neitrāla vadu instalēt?A: Jā, tas ir neitrāls vads, lai instalētu.Q: Vai jūsu wifi gaismas slēdzi var strādāt ar Gudru Dzīves Tuya vai Google Alexa?A:Jā, tā var strādāt ar tiem.Q: Kāpēc nav wifi slēdzis nedarbosies, ja tas ir saistīts?A: Vispirms, lūdzu, pārbaudiet savu vadu.Mūsu elektroinstalācijas diagramma ir detaļas.Pēc tam pārbaudiet, vai dzelzs plāksne ir uzstādīta pareizi.Visbeidzot, pārbaudiet, vai jūsu slēdzi spēlēs.Ja nav problēmu, lūdzu, sazinieties ar mums, un nosūta jums video.Q: Vai jūsu wifi touch gaismas slēdzis ir apgaismojums?A:zilais apgaismojums tiks ieslēgts, kad vadu, ir veiksmīgs.Kas ļauj jums, lai pamanītu Mūsu touch switch skaidri tumsā.Q: Vai mūsu slēdži var instalēt, izmantojot vertikāla vai Horizontāla par 157mm/228mm stikla paneli? A:Jā, mēs varam instalēt to dažādos veidos, bet jūs redzēsiet maziem caurumiem. (Ar maziem caurumiem, ko izmanto, lai atvērtu stikla vāku) Piezīme: Jums ir, lai nogrieztu jaudas un uzstādīšanas laikā.

Papildu Informācija

Funkcijas

Nepieciešams Neitrāls Vads

Krāsa

Balta/Melna/Zelta/Pelēka

Sertifikācija

CCC, ce, FCC, ROHS

Atbalsts APP

Smart Life /Tuya APP

slodzes jauda

1000W/Banda

Apgaismojums

PAR-gaiši Zila, OFF-Vāja Zila

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atbalsts Smart Ierīces

Google Home/ Amazon Alexa/IFTTT

Maks. Spriegums

90V - 250V

Tālvadības Attālums

WIFI neierobežots

Zīmola Nosaukums

BSEED

Izmērs

86x 86 x 35 mm

Sienas Kārbas Tips

Apaļā & Laukumā

Veids

Wifi Slēdzis Slēdzis ar Normālu Ligzda

Ir Smart Ierīces

Slēdža Tips

Touch On/Off Slēdzis

Darba temperatūra

-20℃~+70℃

Pašreizējo

5A

Vienuma Tips

slēdži

Materiāls

Stikla Panelis & Dzelzs Plate Un Plastmasas Slēdzis Modulis

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5