Apraksts

Apraksts

Tas ir bookends, lai palīdzētu jums aizsargāt jūsu grāmatas par galdi, galdi un plaukti.Tas padara jūsu grāmatplaukta, skaisti un var izmantot arī kā dekoratīvu elementu jūsu mājās.Jūs varat to iegūt ir .Kvalitātes materiāla, kas padara to izturīgi un praktiski izmantot.Nav kaitīgs malām, lai to lietošana būtu droša, un visas kārtas chambering ir ērti un maiga, ļoti jauki, lai tos izmantot.

Funkcijas

-Krāsa:Melna

-Materiāls:Metāls

-Izmērs:20.50X13.50X8.30cm/8.06X5.31X3.26in

-Izgatavota no stingra un izturīga metāla materiāla, tas bookends ir izturīgs un nav viegli kaitējumu, novērst jūsu grāmatas no kritiena.

-Ar minimālisma krāsu un dizainu, lai atbilstu jebkuru mājas dekoru, šis komplekts bookends joprojām būs stilīgs, lai gados.

-Tas bookend ir vienkāršs risinājums, lai glabātu grāmatas un dokumentus, saglabājot tos kārtīgi glabātas bez apgāžas un nodrošina skaistumu jūsu grāmatplauktā.

-Metāla Bookends, var izmantot kā mājās, dekoratīvas figūras, lai izdaiļot jūsu mājas vai biroja, un tās izskats būs ne mazina skaistumu jūsu mājās.

-Tas novērš jūsu grāmatas, dokumenti, žurnāli, utt.no akrobātika vairāk, tur viņiem veikls un palīdz organizēt jūsu darbvirsmas un plaukts arī.

2 x Bookends

Papildu Informācija

feature4

tornis forma grāmatu turētāji

Feature7

lasot grāmatu organizators

Feature9

grāmatu organizators

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

feature5

grāmata beidzas

feature3

Metāla Grāmatu Turētāji

Feature8

metāla grāmatu organizators

Feature10

izstrādāts grāmatu stendi

feature1

grāmatiņa organizētāja galda

feature2

metāla bookends

Feature6

maza grāmata beidzas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5