Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Catnip bumbas: Stimulē kaķa ožu ar mūsu dabas catnip-ievadīts tumbleri un to pievilcīgu catnip bumbiņas, piedāvājot stundu interaktīvu rotaļu laiks.

2. Novatorisks Dizains: Ar unikālu tumbleri dizaina un spēju auto izkustēšanos, šie Kaķi Teaser Tumbleri varat šūpoles automātiski, un smaguma centrs apakšā nodrošina beigām, izklaides uz jūsu pūkains draugs.

3. Stiprināt tuvību un uzticēšanos: Palielināt līmēšana, vienlaikus uzlabojot ilgums ar savu kaķu draugs ar šiem Kaķis Teaser Tumbleri, kas nodrošina stundām ilgas izklaides un veicinātu jūsu kaķa dabas medību instinktiem, lai jūs varētu atpūsties un izbaudīt jautrību kopā.

4. Aizsargāt zobus un smaganas: Ar Kaķi Teaser Tumbleri, jūs varat efektīvi tīrīt kaķa zobiem, vienlaikus veicinot gremošanu un aizsardzību pret zobu traumas, nodrošinot, ka jūsu suņa zobi un smaganas palikt veseliem.

5. Liels kaķu mīļotājiem: Praktiskā kaķu rotaļlietas, dāvanu kaķu mīļotājiem, Kaķis Teaser Tumbleri, kas nodrošina gala jautri un vingrošanu, kaķiem, padarot tos noderīgs papildinājums jebkurai pet shop drauga kolekcija.

Apraksts:

Iegūt jūsu kaķis spēlē un purring ar mūsu Tumbleri Kaķis Teaser Stick.Attēloti catnip bumbiņas un automātiskās pārvietošanas līdzeklis, tas palielina fun spēli un efektīvi attīra jūsu kaķa zobiem.Ideāls kaķu mīļotājiem, kas vēlas interaktīvu rotaļu laiks.

Produkta īpašības:

1. Nosaukums: Cat Ārstēt Tumbleri Rotaļlietas

2. Materiāls: PVC

Produktu Saraksts:

Kaķis Izturas pret Tumbleri Rotaļlietas x1

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

kaķi

Materiāls

Plastmasas

Rotaļlietas Veids

Catnip Rotaļlietas

Ir Smart Ierīces

no

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5