Apraksts

Niršanas Tvertne Pārvadātājs Kravas Pinumi, Zemūdens Gaisa Tvertnes Joslā, Regulējams Cilindra Turētājs Uzskaites Siksna Ar Ērtībām Rokturis

Aizzīmju Punktiem: 1.Droši materiāli: niršanas cilindru turētāja funkcijas neilona auduma siksniņa ar izturīga gumijas cilpa, kas var droši pievienot savu cilindru, lai jūsu BCD vai siksnām.Neilona siksna ir spēcīgs, viegls un izturīgs, bet gumijas cilpa ir elastīga un viegli lietojams.

2.Droša Uzglabāšana: niršanas cilindra turētājs ir izstrādāts, lai saglabātu jūsu niršanas cilindru vietā un novērstu tos no veltnīšiem vai bīdāmas.Tas var saturēt līdz pat četriem cilindriem dažādu izmēru un svaru, un tas ir viegli uzstādīt un noņemt.

3.Viegla Apiešanās: Šī niršanas cilindra turētājs ir izstrādāts tā, lai izcelšanas jūsu cilindru pat vieglāk.Tas ir viegli uzstādīt un noņemt ar āķi un cilpas aizdari.Jūs varat viegli virziet rokturi uz kādu zemūdens cilindru un nostipriniet to.

4.Lieliska Dāvana: Tas niršana cilindra turētājs ir izstrādāts, lai saglabātu jūsu niršanas aprīkojums vietā un novērš to krišanu vai velmēšanas.Tas ir izgatavots no izturīga materiāla, kas var izturēt ūdens spiedienu un sālsūdens.Vai jūs esat iesācējs vai profesionāls nirējs, šis turētājs padarīs jūsu niršanas pieredzi, drošāku un patīkamāku.Tā ir arī lieliska dāvana vīriešiem un sievietēm, kas mīl niršanu, īpašos gadījumos, piemēram, dzimšanas dienas, svētki, Pateicības, un Christma

5.Pārnēsājams un Ērts: Šī niršanas cilindra turētājs ir kompakts un viegls svars, tāpēc varat to izmantot jebkurā laikā un ņemt to ar jums, kur jums iet.Tas ir arī vienkārši, lai veiktu un viegli pievienot jūsu niršanas aprīkojumu.

Īpašības

Produkta Nosaukums: Niršanas Skābekļa Balonu Roktura Siksna

Produkta Materiāls: Neilons

Produkta svars: 115g

Produkta krāsa: melns

Produkta Izmērs: Centrs: Apm. 21cm/8.3 collas

Roktura apm. 11,5 cm/4.5.

Pinuma platums: apm. 3.75 cm/1.5

Sānu siksnas regulējami 17.5 cm/6.9.

Veida padomus:

1. Sakarā ar krāsu temperatūras displejs, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, utt., tur var būt nelielas krāsu atšķirības bildes no dažiem ražojumiem, un krāsa ir atkarīga faktisko produktu!

2. Sakarā ar dažādiem manuālās mērīšanas, lūdzu, ļauj nelielas izmēru atšķirības.

Produktu Sarakstu

1*Niršanas Cilindra Turētājs

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Modeļa Numurs

Niršanas Cilindra Turētājs

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5