Apraksts

Organizēt savu studiju ar Kancelejas piederumu Organizators Kastē!Šī vienkāršā stilā box piedāvā 5 noņemams grāmatzīmes pusē un iekšējos sānos vieglai uzglabāšanai.Nav viegli deformēties un ideāls, lai uzturētu jūsu galda traucējumu-free.

Specifikācija:

Nosaukums: Galda Organizators Kaste

Materiāls: pp

Produkta izmērs: (apm.)16*10.5*14cm/6.3*4.13*5.51 collas

Svars: (apm.)180g

Iepakojuma Saraksts:

1* Organizators Kancelejas Preces Kaste

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Organizēta un Efektīva: Šī galda organizators lodziņā palīdz jums uzlabot jūsu darba efektivitāti, saglabājot jūsu galda sakopta un traucējumu-free.Tas arī ir pieci noņemams grāmatzīmes uz sāniem, ka jūs varat izmantot, lai atzīmētu svarīgus dokumentus vai piezīmes, lai viegli piekļūt.

2.Jauda Atbalsts: Pacelt jūsu uzņēmuma spēle ar mūsu Galda Organizators Kaste ir liela jauda, un skaidrs, iekšējiem nodalījumiem.Kārtot savas mantas pa kategorijām un izmantot, lai viegli piekļūt un skaidra redzamība.

3.Izturīga un Izturīga: Izgatavoti no augstas kvalitātes PP materiāla, tas galda organizators kārbu var lietot ilgstoši, bez deformēties vai pārkāpj.Tas var izturēt ikdienas nolietojuma un saglabāt savu priekšmetus, organizē un aizsargā.

4.Dekoratīvs un Elegants: Šī galda organizators kastē ne tikai palīdz jums saglabāt jūsu galda sakopta, bet arī papildina touch of elegance jūsu darba vietā.Tās spilgti krāsu un vienkāršu stilu padarīt to skaistu darbvirsmas apdare.

5.Mainīgas Pieteikums: Modernizēt savu darbu ar šo organizators kastē, kas pielāgojas dažādiem iestatījumiem, tostarp mājās, biznesa, kā arī skolā un klasē.Saglabāt jūsu galda bez jucekli, ko uzglabātu visas jūsu pildspalvas, zīmuļi, šķēres, piezīmju lapiņas, un citi mazie posteņi.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5