Apraksts

Apraksts:

Kaķis Barošanas Bļodas pieņemt gudrs formu, multfilmu ananāsu, un tajā pašā laikā palielināt jaudu bļodā, lai mājdzīvniekiem, var ēst pietiekami un augtu veselīgi.Kaķu Pārtiku Ēdiens ir izgatavots no pārtikas kvalitātes PP, kas ir nodilumizturīga un drop-izturīgs, ne ietekmēt veselību kaķiem, un to var izmantot ilgu laiku.

Specifikācija:

Nosaukums: Suņu Barība Bļodas

Izmērs: par 24*18.5*7.5 cm/9.45*7.28*2.95 jo

Svars: aptuveni 122g

Iepakojuma saraksts:

1x Suņu barība Bļodas

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Vietas Vairāk Pārtikas] aicina Kaķis Barošanas Trauki ar multfilmu ananāsu formas, palielināt to jaudu tā, ka mājdzīvnieki var ēst pietiekami un augtu veselīgi.Bez tam, tas var būt nedaudz dekori.

2.【Ērti Tīrīt] aicina To ir ērti tīrīt Suņu Pārtikas Bļoda.Tā ir gluda un viegli tīrāma.Ja ir pārtikas paliekas, vienkārši nomazgājiet to ar ūdeni, nodrošinot veselīgu uzturu mājdzīvniekiem.

3.【Labas Kvalitātes Materiāls] aicina Izmantojot materiālus no augstas kvalitātes PP, Kaķu Pārtiku Ēdiens ir izturīga, nodilumizturīga un drop-izturīgs, ne ietekmēt veselību kaķiem, un to var izmantot ilgu laiku.

4.【Dažādiem pielietojumiem] aicina ne tikai par barošanu un dzirdīšanu uzvedību no visiem kaķiem, Kaķu Pārtiku Ēdiens ir piemērots arī maziem un vidēja izmēra suņiem vai citiem mājdzīvniekiem telpās.

5.【Lielisku Dāvanu] aicina Tā ir lieliska dāvana.Gan skaisti, gan praktiski, Lolojumdzīvnieku barības Trauki ir lieliska dāvana ģimenei, draugiem, mīlētājiem, un kolēģiem, kuri mīl mājdzīvniekus.

Papildu Informācija

Veids

kaķi

Min Jauda

200g

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Max Izejas

400g

Materiāls

Plastmasas

Barošanas Avots

Akumulators

Laika Iestatīšana

Ar Ūdens Dozatoru

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5