Apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā.Pērc vairāk ietaupīt vairāk.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Paldies.Baudīt Jūsu iepirkšanās.

[Augstas kvalitātes materiāls] AirTag aproce ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona materiāla.Unikālā tehnoloģija padara siksnu vairāk ādu-draudzīgi un elpojošs.

[Augstas veiktspējas] Valkājot aizsargājošu segums neliks signālu, un pozicionēšanas funkciju netiks ietekmēta.Šī aproce var novērst gaisa frāzi no krišanas, un tiek bojāts.

[Viegli uzstādīt] šī lielumu AirTag siksnas ir pilnīgi saderīgi ar AirTag.Viegli uzstādīt un noņemt, Jūs varat veikt kaut ko, jūs vēlaties, lai varētu viegli izsekot ar jums.

[Regulējams izmērs] delnas siksniņas abās pusēs var pielāgot saskaņā ar izmēru no rokas, un to var viegli uzvilkt uz plaukstas zīdaiņiem, bērniem un veciem cilvēkiem, neuztraucoties par AirTag tiek izmesta vai bojāts darbības laikā.

[Perfect gift] Šis neilona siksna var tikt dota, kā dāvana ģimenei un draugiem.Novērst zaudējumu zīdaiņiem, bērniem un veciem cilvēkiem.

izmērs:220mm

Materiāls:neilons

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

3 x AirTag aproce

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Zīmola Nosaukums

sniegavīrs

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

Pulksteņu Siksniņas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5