Apraksts

Aizsargāt jūsu tālruni, kamēr apburošs ērtu park dienu vai nakti ar mūsu vispārējo kvēlojošs-in-the-tumšs tālruņa kabata, soma.

Produkta nosaukums: ūdensnecaurlaidīga mobilais tālrunis, soma

Krāsa: melns, balts, debesis zilas, rozā, zilā

Stils: Piemērots visiem mobilajiem telefoniem zem 7 collas

Izmērs: 200x96x15mm (siksniņa: 15x600mm)

Materiāls: ABS+TPU

Svars: ap 70g

Iepakojuma specifikācijas: Neitrāla rāvējslēdzēju matēta soma

Saraksts:

1gb * ūdensizturīgs gadījumā tālruni

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Humanizēts dizains: Aprīkots ar unikālu kvēlojošs in-the-tumšs funkciju, mūsu ūdensizturīgs telefona kabata ļauj jums atrast jūsu tālruni viegli zemas gaismas apstākļos.

2.Augstas Izšķirtspējas Zemūdens Pieredze: Izbaudiet izcilu augstas izšķirtspējas zemūdens pieredzi ar mūsu ūdensizturīgs telefona kabata.Augsta caurskatāmība TPU skārienjutīgs materiāls ļauj jums tērzēt, spēlēt spēles, skatīties filmas un videoklipus, bet saglabāt jūsu tālruni no mitruma.

3.Universāls Telefonu Savietojamība: Vai jūs esat peldēšana, snorkeling, kombinēts, vai zvejas, tas ūdensizturīgs telefona kabata aizsargā jūsu tālruni no ūdens, putekļu un smilšu, un der jebkura telefona ar diagonāles izmērs 7 collas vai mazāk.

4.Nepārspējams Aizsargāt Jūsu Tālruni: Vai jūs esat pie pludmales, slēpošanas vai niršanu, tas ūdensizturīgs telefona kabata, var aizsargāt jūsu tālruni no ūdens.Tas ir arī nepievelk putekļus un snowproof, ar triecienizturīgs funkciju, nodrošinot optimālu drošības ierīces.

5.Universāls Risinājums-Mūsu ūdensizturīgs telefona somiņa, kas pasargās ierīci no ūdens bojājumus, veicot jebkādu ūdens bāzes piedzīvojumu, sākot no peldēšanas un pludināšana niršanai un vairāk.Ideāls aksesuārs āra izpētes un ceļot.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Modeļa Numurs

Ūdensizturīgs Mobilā Telefona Kabata

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5