Apraksts

Benchmade Kabatas Nazis Ar Apvalku Un Klipu Augstas Kvalitātes Āra Piedzīvojumu Self-defense Saliekamie Naži Taktiskās Medību Naži

Apraksts: Pilns garums: 200 mm Asmens garums: 84mm Roktura garums: 116mm Asmens platums: 18mm Asmens biezums: 2.5 mm Asmens materiāls: M390 tērauds Svars: 138g Cietība: 58-60HRC Virsma: pelēks titāna sandblasted Roktura materiāls: Alumīnija sakausējuma komplektā ietilpst: 1 * nazis

1 * apvalks Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. Nazis ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir anti-rūsas, mitruma izturīgs un izturīgs pret koroziju.Tādējādi, to var izmantot ilgu laiku. 3. Multifunkcionālā saliekamais nazis ir piemērots lietošanai mājās, ārā, tūrisma, utt. 4. Alminium sakausējuma rokturi, bez slīdēšanas rokturi.Ērts un racionāls rokturi. 5. Tie ir arī ērti kompakts un vienkāršs, lai saglabātu, kamēr tas netiek lietots. 6. Ļoti praktiska un skaista, piemērota darbam, ceļošanai, piknikam, telšu, utt.

Alminium sakausējuma rokturi, bez slīdēšanas rokturi.ērts un racionāls rokturi.mehāniskās saliekamais nazis, ātri atvēršanu, to var atvērt ar vienu roku.Cool naži ar logu breaker, Var likt uz auto, kā avārijas āmurs.

Āra taktiskās medību naži, to var viegli plūmju zari vai griešanas virves.arī var izmantot kā augļu nazi vai gaļas nazi.Izdzīvošanas nažiem ar klipam, tas var klipu to savā kabatā vai mugursomā.viegls un ērti pārvadāt.

Papildu Informācija

izdzīvošanas nazis

kabatas nazis benchmade

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

DIY Piederumi

Kokapstrāde

Asmens Materiāls

Nerūsējošā Tērauda

Veids

Locīšanas Blade Nazis

Kempings Nazi

Pašaizsardzības Nazis

Asmens Leņķis

>60°

Pilns Garums

20cm

Modeļa Numurs

KNIFE141

Asu Asmeni

Atspere

no

Roktura Materiāls

alumīnija sakausējums

Roktura Garums

11.6 cm

Lock

no

Medību Nazi

Taktiskais Nazis

Asmens Garums

8.4 cm

kabatas nazi

Saliekamais Kabatas Nazis

Zīmola Nosaukums

Caressolove

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5