Apraksts

Lūdzam ievērot:

Iepriekš attēlos nav iekļauti visi mūsu peles paliktņa.Mums ir tūkstošiem dažādu modeļu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav atrast to, kas jums patīk.

1. Tur ir dažādas kuģniecības izvēle.www.egitasvirtuve.lv standard shipping ir vēlams, ņemot vērā cenu un drošības.DHL,UPS, Fedex ātrāk kuģniecības atzinumus, ja jums nav prātā, par izmaksām.

2. Mēs kuģis preces 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu veiksmīgu maksājumu.Pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi.

3. Par iepakojuma: ja jūs saņemat savu sūtījumu,atveriet to, tikai nedaudz smarža,bet tas nav toksisks.ņemt to par vēdināmā vietā pāris dienas,tā būs labāk

4. Sakarā ar dažādiem displeja uzstādījumi, reālais produkts var būt nedaudz krāsu atšķirība, ievērojot faktisko objektu saņēmusi, paldies par jūsu sapratni!

5. Lūdzu atļaut kļūdas par 1 -2cm izmērs, paldies par jūsu sapratni!

6. Noklikšķiniet uz pogas iegādāties preces, pārbaudīt dažādus loģistikas,cenu,piegādes laiku uz jūsu adresi.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama papildu informācija .

7. Bezmaksas designservice kas gatavotas pēc pasūtījuma, peles paliktnis,nosūtiet attēlu tosales .Minimālais pasūtījuma quantityis 1 gabals tikai, lai makeyou laimīgs.

Lūdzu, nedod mums zems rezultāts ir 1 vai 2 punkti, jo mēs kuģis ātri, bet aizjūras piegāde ir atkarīga no daudziem faktoriem.Paldies par sapratni!

Mēs patiesi ceram, ka jums var dot mums labu novērtējumu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai uzlabotu kvalitāti mūsu produktiem un pakalpojumiem.Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat tērzēt ar mums vai atstāt ziņu online, un mēs jums atrisināt šo jautājumu, līdz esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.

XXL Liela pele spilventiņu,peles paliktņa,peles paliktnis,galda paklājiņš,peles paliktnis spēlētājs,tastatūras pamatni,spēļu peles paliktņa,peles paliktņa xxl,Peles paliktņa liela,rakstāmgalds pad,Datoru mat,Spēļu peli mat,mausepad,spēļu aksesuāri,Galda paklājiņš,peles spēlētājs,peles paliktnis xxl,mauspad,

pad datoru peles,peles paliktņa xl,peles paliktņa spēlētājs,mause ped,virsmu par datora peli,Peles paklājs,peli, ped,spēļu paklājiņš,datora galda paklājiņš,deskpad,liela pele spilventiņu,maouse pad,dropshiping,peles paklājus,peles paliktņa spēlētājs,peles mat,

peles paliktnis spēlētājs,Peles paklājs,peles,liela pele spilventiņu,galda salveti,peļu paliktņi,Peles mat,pad peles,peles paliktņa xxl,Xxl peles paliktņa,peles paliktņa grande,tastatūras pamatni,Paklājs,Paklājs,Datoru mat,mause pad spēlētājs,Tastatūras mat,spēļu aksesuāri,mausepad,mause pad,

pad,spēlētājs paklājs,peles paliktnis xxl

Papildu Informācija

NO

1S546DFS98TE49R4TY6D4G1F3G1D5G4S

Zīmola Nosaukums

Kapalewaii

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Stils

Aizsardzība Pret Radiāciju

Produkti Statusu

Sastāvs

Iepakojums

Materiāls

Gumijas

Modeļa Numurs

RGB Ūdensizturīgs Mause Pad

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5