Apraksts

30 Pack Baseins Gliseris, Zeķes, Baseins Noguldītājiem, Zeķes tīkls Gliseris Grozu, Baseins, Filtru Zeķes, Neto Ļoti Smalku Sietu Ekrāna Starplikas Ideāls Filtrācijas Sistēmas Aizsardzībai - Mūsu baseins gliseris zeķes var palīdzēt, lai pasargātu sūkņa lāpstiņriteni un vārpstas blīvējums tiek bojātas vai bloķēts paplašināt dzīves baseins sistēmu.Un palīdz saglabāt jūsu baseins tīrs!

Lielisks Palīgs, Lai attīrītu Jūsu Baseins - baseins gliseris zeķes ir izgatavotas no bieza, ultra-fine neilona auduma, kas var slazds lapas, zāle, matu, eļļa, priežu skuju, putekšņiem, kukaiņiem, un citus nosēdumus, kas būs bloķēt jūsu peldbaseina filtrācijas sistēmas.

Plaša Saderība-baseins zeķes var uzvalks visi lielākā daļa visu veidu baseins gliseris grozu, tostarp par Hayward, Pentair, Sausā Master un citi.Gliseris grozu zeķes vienkārši stiept uz grozu ideāls fit baseins gliseris grozā.

Super Value Pack - 30 baseins, filtru zeķes, iepakojumā, jūs varat vienkārši mest prom vai atkārtoti izmantot(ja nav stipri ciets)pēc 4-8 nedēļām un aizstāt baseins zeķes ar jaunām.

Bezmaksas Jūsu Rokas No Manuālā Tīrīšana - Ar mūsu baseins zeķes gliseris, vienīgais, kas jums jādara, ir vienkārši nomainīt izmantot gliseris zeķes regulāri.Saglabāt jūsu dārgo laiku ar baseinu grozu zeķes un ne vairāk netīrs darbs!

Krāsa:Balta

Materiāls:neilons

Iepakojuma Saturs:

30 * Baseins Gliseris, Zeķes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5