Apraksts

Šo pulksteņu vāka ir īpaši izstrādāta, lai viedie rokas pulksteņi, kas aizsargā gan sāni un malas ar tā grūti PC materiāla.Ar vieglu piekļuvi, jums nav nepieciešams, lai noņemtu vāciņu, kad uzlādes.Ideāli piemērots tiem, kuriem nepieciešama papildu aizsardzību, neupurējot funkcionalitāti.

Materiāls: PC

Pēc izvēles krāsas: melna, caurspīdīga, sarkana, zila, zaļa

Saraksts:

1*Smart Skatīties PC Malas Gadījumā

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Plaši Pielietojams: kas Īpaši paredzēts smart pulksteņi, šo cieto PC gadījumā nodrošina mājīgs fit un viegli uzstādīt.Lūdzu, apstipriniet pulksteņa modeli pirms pirkšanas.

2.Nepārspējama Drošība: Šī cietā PC skatīties, ja wraps uz pusēm un malas jūsu smart skatīties, kas nodrošina vispusīgu aizsardzību pret triecieniem un skrāpējumiem.

3.Nepārspējama Aizsardzība: Šī smart watch gadījumā ir izgatavoti no cieto PC materiāla, kas ir viegls un izturīgs.Tas viegli slīd savā vietā un aizsargā jūsu skatīties no skrāpējumiem un triecieniem.

4.Lietotājam Draudzīgs Dizains: Izbaudiet nevainojamu funkcionalitāti ar mūsu viedo skatīties grūti DATORU gadījumā.Attēloti rezervēts caurumi un pogas mikrofons, skaļrunis, un lādēšanas ports, šāda lietotājam draudzīgs dizains nodrošina ērtu piekļuvi visām funkcijām.

5.Viegla Uzlāde: izmantojot mūsu Smart Watch Grūti PC Gadījumā, jūs varat bez piepūles maksu no jūsu skatīties bez nepieciešamības, lai to noņemtu.Plus, tā nebūs kavēt uzlādēšanas ātrumu vai efektivitāti papildu ērtības.

Papildu Informācija

Zīmola Nosaukums

Rondaful

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

Gadījumos,

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5