Apraksts

DIZAINS: 50 x 80cm/40x60cm vannas istaba montāžas izmērs.Šis paklājiņš ir izgatavots ar tūkstošiem atsevišķu microfiber shags, tās plīša dizains nodrošina lieliskas uzsūkšanas un pelējuma pretestību, atstājot jūsu vannas istaba tīra un sausa katru dienu.

ANTI-SLIP: Funkcijas, non-skid, tur vannas paklāju vietā, pat tad, kad ir slapjš.Ar izturīgu neslīdošu pamatni neizbalē, saglabājot paklājiņš vietā, lai gados.Ar neslīdošu pamatni sniedz papildu gabals prātā, ja tiek lietots kopā ar bērnu/bērniem un senioriem, saglabājot slapjām kājām nost no tupele, flīžu un pie slidena vannas istabas paklājs.

ABSORBĒT Ar:šenila audumu microfiber vannas istabas paklājs ir paredzēts, lai ātri absorbēt ūdeni, saglabājot jūsu vannas istabas grīdas sausas un tīras.Mat būvniecības, ar tūkstošiem atsevišķu microfiber shags, ļauj ūdenim notika paklāja, lai ātri žūst, atstājot mat smaržo un sajūta, tīru, sausu.Izturīga konstrukcija turēs, paklāja meklē, pat pēc tam, kad esat tikko izkāpa no dušas.

KOPŠANA: Mašīna mazgājami.Vienkārši mētāt visu mat vērā, veļas mašīna, nomazgā aukstā, karājas uz sausas vai gaisa sauss dzīvoklis.Lūdzu neizmantojiet fēna vai nodot to Karstā ūdenī.Nav Balinātāju vai Sausas, Tīras.

IZTURĪGS: Pēc 10 reizes mašīnu mazgāšanas testu, Mayshine, vannas paklājiņš ir vēl tik labi, kā jauns.Šāda veida apakšā nebūs viegli krist pat pēc mazgāšanas, tas ir diezgan ilgs kalpošanas laiks.Mašīnu mazgāt atsevišķi aukstā ūdenī, izmantojot vieglu mazgāšanas līdzekli.Izmantojiet tikai bez hlora balinātāju, kad nepieciešams.Veļas sausa uz low iestatījumu un sakrata, lai atjaunotu pūka.

Produkta apraksts

Daudzfunkcionāls Microfiber Šenila Mat

Par šenila būvniecību šīs vannas paklājiņš piebilst, mīkstums paklāju palutināt pēdas, un tās 100 procentiem microfiber šenila būvniecības pieļauj, ka tas ir ļoti absorbējošs.Pieejami dažādas krāsas, paklāju nāk zemu pāļu šenila cilpas eleganta tekstūru.

Vannas istabas Izlietne Mats ir jūsu pirmā aizsardzības līnija, slidenām virsmām un nepatīkamas smakas jebkurā tualete iestatījumu.Šīs vannas istabas paklājus aizsargātu tos, kas ir mazgāšanas rokas vai vienkārši ejot garām izlietnes, sniedzot vilkmi uz grīdas, kas citādi būtu slidena jo ūdens šļakatām un kustības uz leju, countertops.

Funkcijas:

Lieliski AbsorbentWith tiem, microfiber šenila nūdeles, vannas paklājiņš ir ideāli uzsūc ūdeni un ātri žūst.Tā var uzturēt putekļiem un mitrumu prom.

Ērti SurfaceIts bieza un šagijs microfiber šenila nūdeles ir ērti par savu kailām kājām ,tiešām jums mīksts.Un tas ir mazgājami.

Neslīdoša DesignThe atpakaļ, vannas paklājiņš ir gumijota, tas var stingri touse par jebkura grīdas virsmas, pat tad, kad ir slapjš.Un slidens, un pinkains virsmas var uzturēt jūs droši.

Ideāls homePut tas gulēja uz sliekšņa telpā ,piemēram, vannas istaba, guļamistaba un dzīvojamā istaba.saglabāt putekļiem un mitrumu prom un vienmēr saglabāt jūsu grīdas kārtīgs un tīrs.

Papildu Informācija

Raksts

Cietie

Pieteikums

VANNAS istaba

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Izmērs

Custom, Large, 50X80CM/40x60CM

Iezīme

Eco-Friendly, Noliktavā, Absorbējoša Maiga Microfiber Šenila Audumi Paklāji Dušas Pet

Stils

eiropa

CN

Ķīna

Plīša garums

1.18 collas

Technics

Mašīna

Modeļa Numurs

Vannas Paklājiņš Vannas

Materiāls

microfiber

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5