Apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Būtisku instrumentu, lai unclogging 3D drukāšanas caurules, ekstrūderi, un sprauslas.Say goodbye, lai garlaicīgs aukstā vilkšana un sprauslu izmaiņas, ar šo ir piederums.

Paredzētas izturību un lietošanas ērtumu, ir kompakts un augstas kvalitātes instruments, kas nodrošina nevainojamu drukas katru reizi.Tās metāla konstrukcija nodrošina ilgstošu funkcionalitāti, padarot to būtisks papildinājums jūsu 3D drukāšanas iestatījumu.

Piemērots visiem 3D drukāšanas entuziasti, vienkāršo uzturēšanas procesu, novēršot nepieciešamību pēc demontāžu un sprauslu nomaiņu.Vai jūs esat hobbyist vai profesionālo, šis rīks ir spēles gaitu, lai panāktu izcilas izdrukas.

jūs varat bez piepūles novērstu aizsērējusi sprauslas un nodrošinātu konsekventu pavedienu plūsmu.Ideāli piemērots dažādiem 3D drukāšanas scenāriji, no sarežģītu dizainu, lai liela mēroga projektiem, šis rīks garantē optimālu funkcionalitāti un izcilu drukas kvalitāti.

Ņem savu 3D drukāšanas pieredzi uz nākamo līmeni, ar modernu dizainu un uzticamu funkcionalitāti.Atraisīt savu radošumu un dot savas idejas dzīvē ar šo neaizstājams līdzeklis, kas uzlabo jūsu izdrukas.

Specifikācijas:

Materiāls: Metāla

Komplektā Ietilpst:

1Set 3D Drukāšanas Tīrīšanas Rīks

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Papildu Informācija

Atbalsts

vairumtirdzniecība, dropshipping

Zīmola Nosaukums

Garoza Pro, Garoza Pro, Garoza Pro, Garoza Pro

Vienuma Tips

Uzgalis

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5