Apraksts

Funkcijas:

1. Oil catch tank novērš nogulsnes, kas uzkrājas vārstu un ieplūdes kolektora, turot motoru tīru un uzturēšanā ilgs kalpošanas laiks.

2. Lai uzlabotu gaisa filtrēšana, dubultā slāņa filtrēšana tiek pieņemti.Tas ir iekļauts ar nerūsējošā tērauda vilnas apakšā.Jūs esat brīvi, lai samazinātu to, cik bieži jūs izvēlaties.

3. Ar lielu tilpumu 300ml, nozvejas var komplekts ir pietiekami ikdienas lietošanai, lai apmierinātu.Un tas der lielākajai daļai automobiļu un sīkas detaļas motocikliem.

4. Aprīkots ar o-gredzenu blīves, eļļas nozvejas var komplekts nav viegli noplūdes, eļļas un to ir viegli tīrīt, tikai atskrūvēt apakšējās tvertnes.

5. Izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, lai dotu jums lielāku spēku un izturību.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Oil Catch Can Komplekts

Produkta svars: 748g

Iepakojuma izmērs: aptuveni 210* 110* 90mm/8.27*4.33*3.54 jo

Produkta materiāls: alumīnija sakausējuma

Piemērojamie modeļi: Universal

Tilpums: 300ml

Iepakojuma Saraksts:

Eļļas Nozvejas Var Komplekts,*1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Modernizētas Struktūra: deflektors varētu atdzist karstā naftas produktu tvaiku un pārvērst to šķidrumā un nozvejas eļļas un mitruma naftas produktu tvaiku, turot motoru tīru un paildzina dzinēja mūžu.Šļūteņu skavu nostiprināšanu, novērš šļūtenes no nokrišanas.

2.Dubultā Slāņa Filtrācijas: apakšā produktu deflektors sevi, mēs papildus sniedz nerūsējošā tērauda vilnu, lai palīdzētu filtrs gaisa labāk.Jūs varat samazināt to tik daudz reižu, cik vēlaties.

3.Saderīgs ar: nozvejas var komplekts ir 300 ml tilpumu, kas ir piemērota ikdienas lietošanai.Turklāt tas darbojas arī ar lielāko daļu auto un kompaktu motociklu detaļu.

4.Leakproof Dizains: oil catch can komplekts ir pilnībā vītni metināti.Ar O-gredzenu dizainu efektīva naftas noplūdes novēršanā, jūs varat izmantot to ar pārliecību.

5.Izturīgs un Atkārtoti: Oil catch tank ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, drošs, izturīgs pret koroziju, lietojama vairākkārt, un videi draudzīga.Tā ir augsta izturība, izturīga un viegli izmantot.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

Riepu Remonta Instrumenti

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5