Apraksts

Funkcijas:

1.Precizitātes apgriešana ar nerūsējošā tērauda - vai jūs vēlaties, lai apgrieztu un veidotu jūsu uzacis precīzi?uzacu šķēres ir ideāls jums.šķēres ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, lai efektīvi apgriešana un veidošana, jūsu uzacis.

2.Ergonomisks dizains: dizaina rokturi padara to viegli un ērti lietot, piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem persona; ķemme atdala pieri, lai vizuāli redzētu samazināt, tas ir droši, efektīvi un laika ietaupījums; ķemme var bloķēt galu šķēres, tāpēc, ka galu nazi nesāpēs cilvēki; ar aizsargātu segums, tas ir droši, pārnēsājamas, ērti un viegli glabāšanas somā vai maisā..

3.Multifunkcionāla :uzacu šķēres ir piemērots vīriešiem un sievietēm, labs apgriešana, kopšana un veidošana.tie ir viegls un ērti ideāls ceļošanai un lietošanai mājas apstākļos.

4.Plaša pieteikumi: uzacu šķēres ir praktiski likvidējot lieko uzacis un skropstas, apgriešana uzacis gludi; vienkārša darbība padara tās piemērotas gan iesācējiem un prasmīgi cilvēki; viņi ir jauki izvēli, lai grims.

5.Liels skaistums, instrumenti, dāvanu:jūs varat arī nosūtīt tos saviem draugiem, ģimenes locekļiem, māsas, sieva, draudzene un tā tālāk, kā jauki dāvanas; piemērots gan iesācējiem un prasmīgi cilvēki, kas viņiem var palīdzēt dekorēt savas uzacis viegli un dos daudz ērtības, lai savu dzīvi.

Specifikācija:

100% pavisam jaunu kvalitāti.

Posteņa Nosaukums: uzacu šķēres

Materiāls: Nerūsējošais tērauds+ABS

Krāsa:Kā attēlā

Izmērs:12.9 cm/5.08.*5.3 cm/2.09 gadā

maza ķemme:2,5 cm/0.98 gadā

Daudzums: 1gb

Komplektā ietilpst:

1gb uzacu šķēres

Piezīme:

1.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.

2.Lūdzu, piedod 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5