Apraksts

Organizēt savu kabeļi ar vieglumu!Mūsu galda kabelis klipi droši uzglabāt un pārvaldīt dažādas kabeļi un ir viegli noņemt un aizstāt dažādos amatos.Ideāli piemērots lietošanai dažādos pasākumos, viņi nebūs viegli deformēt vai salauzt.Izvēlēties no dažādiem krāsains iespējas, lai atrastu perfektu fit, jūsu vietu.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Silikona Kabelis Vadītājs

Produkta specifikācijas: 4 atmiņas kartes slots, 6 kartes slots

Produkta materiāls: silikona

Produkta process: izsmidzināmā eļļa uz zemes, spēcīgu līmi uz muguras

Produkta vienības svars: aptuveni 8g ar 4 slots; par 13g ar 6 slotiem.

Pakotņu Sarakstu:

2*kabeļu holde

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ērts, lai Instalētu: Ar mūsu vadu turētājs, nav naglas vai urbumu ir nepieciešams.Vienkārši izmantojiet super glue līmi, lai viegli un haoss-bezmaksas uzstādīšana.Tās noņemamas dizains ļauj ērti pārvietot, bez bojājumiem jūsu galda vai sienas.

2.Baudīt Kārtīgu Darbavietā: bez Piepūles saglabāt un pārvaldīt dažādu veidu kabeļi ar šo vadu turētājs.Saglabāt jūsu darbvirsmas jucekļa un novērst sapinušies vadi, lai nodrošinātu optimālu efektivitāti, kad darba.

3.Daudzpusīga Lietošana: Pārveidot jūsu darba vietā ar šo pielāgojams kabeļu turētājs, kas piedāvā visaptverošu organizācijas jebkuru iestatījumu.Plaši izmantojamu darbavietā, mācību un izklaides vidē, jūs varat izveidot vairāk sakārtotu un estētisku telpas galdi, sienas un galda stūri ar vieglumu.

4.Vadu Aprūpes Aizsargātu jūsu ierīci no skrāpējumiem un vadu bojājumus ar mūsu vadu turētājs.Izgatavoti no mīksta silikona materiāla, tas aizsargā vadu un nebūs deformēt vai pauze viegli.Tās augstas kvalitātes tekstūra ir gluda uz tausti, nodrošinot aizsargājošu saķeri bez jebkādiem bojājumiem.

5.Krāsains Izvēli: Uzlabot jūsu galda organizācija ar mūsu kabeļu turētājiem, kas nonāk dažādas košas krāsas.Izvēlieties no melnā, baltā, zilā un vairāk, lai pievienotu touch of personisko stilu un vitalitāti, lai jūsu darba vietā.

Papildu Informācija

Izmantošana

Dažādi

Instalācijas Veids

Pie Sienas Piestiprinātās Tips

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Izmērs

S(10cm以下)

Klasifikācijas

Nav locīšanas Plaukts

Iezīme

Eco-Friendly

Materiāls

Silikona

Veids

Uzglabāšanas Turētāji & Pakaramie

Piemērojamo Telpu

Dzīvojamā Istaba

Modeļa Numurs

vadu turētājs

Nē. Līmeņu

Viena

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5