Apraksts

3 gab. Plastmasas Saliekamās Glabāšanas Kaste ar Vāku, Skapis Organizatori un Uzglabāšanas, Paaugstināma Skapis Organizatori, Koferu Organizatori, Guļamistaba, Garderobe, Veļas Telpa, Organizatoriem un Uzglabāšanas,Melns

Plašas dizaina glabāšanas kaste ar vāku ir ideāls apavi, bērnu apavi, augstpapēžu kurpes, virtuves uzglabāšana, pārvietošana, amatniecības piederumi, cepures, cimdus, zem gultas uzglabāšanas, klasē organizācija, rotaļlietas, instrumenti un daudz ko citu!

Lielu Plastmasas tvertnē Lodziņā Tote ir rievas uz vāka un ķermenim droša un stabila kraušanas, viegli pārvietot un ietaupīt vietu jūsu mājā, dzīvoklī vai condo

Kreisajā un labajā pusē iezīme Handel dizains, kas paceļ bin labu sniegumu.Tas ir kosmosa taupīšanas urnas, mājas ir-ir, ideāls uzglabāšanas bin, lai saglabātu jūsu mājās, tīru un kārtīgu!

Šī saliekams uzglabāšanas tvertne ar vāku ir saliekams un uzstādīšana bez uzglabāšanas tvertnes.Tas ir salokāms plakans, kad to neizmanto, un jums nav nepieciešams, lai saglabātu instrukcijas atcerēties, kā apkopot un salieciet to, vai izmantot rīkus, lai vadītu to, ja jūs vēlaties, lai izmantotu to.

Plašas dizaina glabāšanas kaste ar vāku ir ideāls apavi, bērnu apavi, augstpapēžu kurpes, virtuves uzglabāšana, pārvietošana, amatniecības piederumi, cepures, cimdi, underbed uzglabāšanas, klasē organizācija, rotaļlietas, instrumenti un daudz ko citu!

Lielu plastmasas glabāšanas kaste ar vāku un ķermeņa

Kreisajā un labajā pusē ir Handel dizains, kas paceļ bin labu sniegumu.Tas ir kosmosa taupīšanas atkritumu urnas, mājas būtiska, un ideāls uzglabāšanas bin, lai saglabātu jūsu mājās, tīru un kārtīgu!

Šī Saliekams Uzglabāšanas Tvertne ar Vāku, ir saliekams, instalēšana-bez uzglabāšanas tvertnes.Tas ir salokāms plakans, kad to neizmanto.

[LIELA UZGLABĀŠANAS KAPACITĀTE] Skapis Organizators un Uzglabāšanas Apjoms: 25.19 collas garš * 14.5 collas plata, 15.74 collas liels (3.85 collas salocīts)

3pcs Uzglabāšanas Kaste

Papildu Informācija

Veids

Uzglabāšanas Kastes & Tvertnes

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Izmantošana

Apģērbi

CN

Zhejiang

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5