Apraksts

Specifikācija:

Izmērs: S/M/L

Krāsa: rozā, melns

Materiāls: Neilons, Spandex, Elastāns

Lietošana: visu veidu sporta apģērbu

Motīvs:

Pietiekami, lai Izmantotu: jūs saņemsiet vienu pāri apakšdelma kompresijas uzmavas no iepakojuma, mērīšanas 8 collas garš, tas der lielākajai daļai cilvēku,ir pietiekami, lai atbilstu jūsu vajadzībām un nomaiņa vajadzībām, un jūs varat dalīties tajās ar citiem.

Bez Slīdēšanas Dizains: šie volejbola rokas sargi piemērot iekšējo silikona svītras, kas ir anti slīdēšanas, un flat lock šuves konstrukcijas varat fit jūsu rokas, labi, nodrošinot jūs ar ērti valkājot pieredzi, padarot jums ir jauki, volejbols sniegumu.

Silts Aizsardzības likumi: par šo volejbols piedurknēm meitenēm var padarīt jūsu plaukstas un apakšdelmi prom no hit bumbu kontaktu un pareizai kompresijas var veicināt asinsriti un mazināt iespēju par hurting.

Asorti Vietas Lietošana: šīs volejbols roku piedurknēm, var arī piemērot dažādus vingrinājumus, piemēram, volejbols, beisbols, teniss, svarcelšana, basketbola, un tā tālāk, ļauj saglabāt jauka valsts, ļaujot jums pilnībā izbaudīt sporta laikā.

Elpojoša un Ērta: izgatavots no kvalitātes saspiesta šķiedrvielas un silīciju, šīs apakšdelma uzmavas vīriešiem, sievietēm, ir elpojošs un elastīgs, viegls svars, ir jauki, sviedru absorbcijai, ērti un elastīgi, jūs varat izmantot tos ar vieglumu un uzticību.

Pacakge Iekļauts:

1* pāris Volejbols Kompresijas Uzmavas

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm izmēru novirzes dēļ manuāla mērīšana,mērīšanas metodes un instrumenti.

2.Attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu objektu, jo dažādu fotografēt gaismas un displeja monitors.Paldies par jūsu sapratni.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

CN

Ķīna

Materiāls

neilona

Dzimums

SIEVIETES

Modeļa Numurs

Volejbols Kompresijas Uzmavas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5