Apraksts

Uzlabot jūsu riteņbraukšanas pieredze ar mūsu augstas kvalitātes velosipēdu bremžu kluči!Izgatavots ar izturīgu alumīnija un gumijas materiāla, šie bloki piedāvā ātrāku bremzēšanas ātrumu un ilgāku kalpošanas laiku.Paplašinātajā dubļu kanāls nodrošina uzlabotas bremzēšanas veiktspēju, nodrošina vienmērīgāku braukšanu.

Materiāls: Alumīnija Gumijas Composite

Izmēri: Aptuveni 2,2 x 1.0 x 0.9 cm.

Krāsa: Zelts: melns, sudraba, sarkans

Saraksts:

Velosipēdu Bremžu Kluči x 1pai

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Klusāks Velosipēdu Bremzes: Izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija un gumijas materiāla, šo velosipēdu bremžu kluči, kas ir nekaitīgi videi un rada mazāk trokšņa nekā citas bremžu kluči.

2.Uzlabota braukšanas Pieredzi: Mūsu Velosipēdu Bremžu Kluči ar anti-slīdēšanas dizaina un rievas ievērojami palielināt bremzēšanas spēku, kas nodrošina uzlabotu drošības un optimālu kontroli uz slidenas virsmas.

3.Ērta Veiktspēja: Pieredze viegls un stabils velosipēdu braucieni ar mūsu ērts V-veida bremžu kluči.To viegli demontāžu un montāžu veikt apkopes bez satraukuma.

4.Lieliska bremzēšana: Ar lielāku berzi, šo velosipēdu bremžu kluči, piedāvājam ātrāk bremzēšanas ātrumu un lielisku vadāmību, kas dod jums pārsteidzošu apstāšanās jaudu jebkurā situācijā.

5.Ekstremālu Laika apstākļu Izturība: Ar plašāku dubļu kanāls un laika apstākļu izturīga materiāla, šo velosipēdu bremžu kluči, kas var izturēt smagus laika apstākļus un ceļa apstākļus, uzlabot efektivitāti un nodrošina stabilu un drošu apstāšanās jaudu.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

bremzēšanas sistēma

V Bremzes (Berzes Riteņu Bremzes)

Modeļa Numurs

Velosipēdu Bremžu Kluču

Sastāvdaļas

Spilventiņi

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5