Apraksts

Aprakstīt

Nosaukums: Īkšķis Trauksme Akmens

Krāsa: kā parādīts attēlā

Produkta izmērs: aptuveni 35 * 45 mm, biezums 8mm / 1.38 * 1.77 * 0.31 collas

Īpašība

Dabīgais materiāls: jāuztraucas akmens sastāv no 7 kristāli.Šie kristāli nāk no skaista daba.Katrs kristāls ir rūpīgi atlasīti.Kristāli ir ļoti spēcīga un nebūs viegli sabojāt.

Īkšķi dizains: dizaina čakra jāuztraucas akmens ir piemērots izmērs īkšķi, lai akmens nosaukums īkšķi jāuztraucas.Katra čakra ir pulētas un ļoti gluda.Groove centrs ir ļoti piemērots, lai īkšķis berzes un mazināja trauksmi.

Raksturs dzīšana: 7 čakra kristāli ir ļoti piemērots enerģijas bilance, meditācija, kristālu dziedniecība, auru remonts, kristāla režģa un burvestībām komplektu.Savieno čakru, uzlabo vibrācijas un izstaro pozitīvu enerģiju, kas ir laba ietekme uz ķermeni un prātu.

Viegli pārvadāt: Tā izmērs ir 35 mm x 45 mm, tāpēc tā nevar būt jūtama pat kabatā, un kristāla, ir ļoti spēcīga, un nebūs viegli sabojāt.

Plaša pieteikums: Šī ir lieliska dāvana draugiem vai tuviniekiem.Tas var palīdzēt mazināt slikts garastāvoklis, draugi.Tas ir piemērots arī guļamistabas, dzīvojamās istabas un biroji.Jūs varat turēt to rokā, lai atpūsties vai mazināt trauksmi.

Komentārs:

1. Rokasgrāmata mērīšanas pielaide ir 2-5g.Lūdzu, nav prātā jūsu nomaiņa.

2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādām displejā, attēlam var neatspoguļot faktisko krāsu preci.paldies ļoti daudz!

3. ARTIKULS krāsa ir krāsa produkta iepakojuma

Produktu Sarakstā.

1*īkšķis akmens

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Zīmola Nosaukums

BREYLEE

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5