Apraksts

1. Uzlabota Veiktspēja: Jaunināt jūsu Xiaomi M365 Pro Pro2 1S MI3 elektriskā motorollera ar mūsu premium elektriskā skeitborda riepas.Pieredze, kas uzlabota vilces un kontroli, kas ļauj droši pārvietoties jebkurā apvidū.

2. Izturīgs Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes gumijas, mūsu vakuuma off-road riepas nodrošina izcilu izturību un pretestību pret nodilumu, nodrošinot ilgāku kalpošanas ilgums, salīdzinot ar standarta elektrisko motorollera riepas.

3. Vienkārša Uzstādīšana: Ar problēmu-free instalācijas procesu, jūs varat ātri un bez piepūles aizstāt savu esošo m365 iekšējā caurule ar mūsu vakuuma off-road riepu.Nokļūt atpakaļ uz ceļa vai takas, jo nav laika.

4. Daudzpusīga Lietošana: īpaši Paredzēti Xiaomi M365 Pro Pro2 1S MI3 electric motorolleri, mūsu vakuuma off-road riepu ir ideāls off-road piedzīvojumiem, kas sniedz jums brīvību, lai izpētītu jaunas terrains un veikt savu elektrisko motorollera uz nākamo līmeni.

5. Uzticamu pēcpārdošanas Pakalpojumu: Mēs esam apņēmušies nodrošināt, jūsu apmierinātību un piedāvā izcilu klientu apkalpošanu.Ja jums rodas kādas problēmas ar mūsu elektriskie skeitborda riepu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums par ātru risinājumu.Jaunināt jūsu Xiaomi M365 Pro Pro2 1S MI3 elektriskā motorollera šodien un gūt labumu no augstas veiktspējas, izturīgs vakuuma off-road riepu.

Papildu Informācija

Piemērots modelis

Piemērots 8.5 "MI M365 Pro Pro2 1S MI3

Statistika

Elektriskā motorollera riepas

Kategorijas

Off-road vakuuma riepas

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Spriegums

None

Modeļa Numurs

06

Krāsa

Melns

Veids

Motorollera Riepas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5