Apraksts

Paplašinot Failu Mapē, 13 Kabatas, Akordeons Failu Organizators, A4, Letter Formāta Papīra Dokumenta Saņemšanas Organizators Viegli Izmantot

[AUGSTAS IETILPĪBAS] Izstrādājuma izmērs ir 12.99x9.45x1.77 cm. 13 atsevišķām kabatām, maksimālais-350 loksnes papīra.tā ir pietiekami liela, lai saglabātu visus jūsu svarīgi dokumenti, droši, palīdz klasificēt un atrast failus efektīvi.

[AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS] Izgatavota no premium videi draudzīga PP materiāla, Skābēm, PVC-free, un arhīva kvalitātes drošai uzglabāšanai.Ūdens un mitruma izturīgs materiāls, pietiekami, lai saglabātu jūsu dokumentus, labā stāvoklī, un nav viegli pārtraukuma & deformēties.

[VARAVĪKSNES UZLĪMES DIZAINA] 13 Kabatām Failu Mapē funkcijas, balts iekšējās lapās & krāsainas uzlīmes, etiķetes, dalot sadaļā, ietilpst a-z, mēneša uzlīmes, etiķetes, lai izveidot tādu pielāgotu sistēmu, kas atbilst jūsu ikdienas dzīvē.

[UNIKĀLU ELASTĪGAS SPRĀDZE] Mēs esam modernizētas elastīgs string & pogu aizdari no iepriekšējā mapē organizators,padarot to vieglāk, lai lietotāji varētu atvērt un aizvērt.Tas padara jūsu darbu daudz atvieglinātas un patīkamu, ideāli piemērots visiem cilvēkiem, lai saglabātu visu to zaudēt papīru.

[DAUDZFUNKCIONĀLS PIELIETOJUMS] Mūsu akordeons mapēs var saglabāt rēķini, vēstules, grāmatas, kartes, saņemšanas,līgumi un citi dokumenti.Piemērots mājās, birojā, skolā un ceļojumu izmantot.Turklāt, stilīgu un vienkāršu dizainu, ir labākā dāvana draugiem un ģimenei.

Krāsa:Melna

Materiāls:Plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 * Failu Organizators

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5