Apraksts

Vai jūs meklējat jostas soma, kas ir viegli izmantot, un, izturīga?Šīs jostas soma skriešana ir lieliska izvēle jums.Tā ir naudas meistarība un sakausējumu sprādzes, ka ir izturīga un droša.Jūs varat saglabāt jūsu tālruni, atslēgas, nelielas izmaiņas, un citus essentials to, kamēr jūs palaist.Tas ir piemērots arī citām āra aktivitātēm.Lai yours šodien un baudīt tās ērtības un komfortu.

Specifikācija:

Materiāls: neilons gumiju & sakausējuma sprādzes

Izmēri: aptuveni 16.5x8cm/6.5x3.15 collu

Neto svars: aptuveni 57g

Krāsa: Melna

Iepakojuma Saraksts:

Darbojas Viduklis Pack*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Komforts Valkājot: Šīs jostas soma darbojas ir neilona gumiju, kas ir maiga un elastīga.Tas der snugly ap jūsu vidukļa, pateicoties sakausējuma sprādzes, ka jūs varat pielāgot.Tas liek jums justies ērti un nepiespiesti, bet darbojas.

2.Viegli lietojams: Šīs jostas soma darbojas, var piestiprināt uz jūsu bikses ar vienkāršu klipu.Tas neietekmē jūsu kustību vai radīt diskomfortu.Tas ir viegls un mazs izmērs, tāpēc jūs varat veikt to ar vieglumu.

3.Superior Meistarība: Tas darbojas soma ir nodilumizturīga un ir naudas meistarība, kas padara to atkārtoti un izturīgs.Tāpēc, ka tās, komfortu un ērtības, jūs varat izmantot to ilgu laiku.Mūsu komanda sews katra soma ar sirdi un aprūpi.

4.Smart Uzglabāšana: Šīs jostas soma darbojas ļauj jums saglabāt jūsu mazo preces ar vieglumu.Mobilo telefonu, bankas karti, nelielas izmaiņas, un vairāk.Tie fit snugly maisā un nebūs lēkāt apkārt.Tas padara jūsu braukšanas ērtāk un patīkams.

5.Plaša Pieteikums: Šis jostas soma ir ne tikai piemērots, lai darbojas, bet arī ceļojumi, pārgājieni, riteņbraukšana, kempings, un citām āra aktivitātēm.Jūs varat to izmantot, lai uzglabātu jūsu telefons, atslēgas, maks un citas essentials, kamēr jūs strādāt vai spēlēt.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Materiāls

neilona

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5