Uzkodas un salāti

Skābētu kāpostu salāti ar burkāniem

Skābētu kāpostu salāti ar saulespuķu eļļu un burkāniem

Lai kā patiktu ziema un sniegs, tomēr pavasaris tiek gaidīts tikpat ļoti kā dzimšanas diena. Gribas sauli, siltumu, viskaut ko svaigu, zaļu, sulīgu, bet, ja līdz tam jāgaida, var palīdzēt skābētie kāposti.

Reizēm tik ļoti sagribas tādus viegli skābenus, sulīgus, kraukšķīgus. Un nav nekāds brīnums – tajos esot daudz C vitamīna, kalcija, dzelzs; noteikti organisms prasa papildināt iekšējās rezerves!

Skābētu kāpostu salāti ar burkāniem

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 0.5kg skābēti kāposti
  • 100g svaigi burkāni
  • 3ēd.k. nerafnēta saulespuķu eļļa
  • 20g sīpols

Gatavošana

1

Skābētos kāpostus viegli nospiež un sagriež smalkos gabaliņos.

2

Burkānu nomizo un sarīvē smalkā skaidiņās.

3

Sīpolu nomizo, smalki sakapā.

4

Sajauc visas sastāvdaļas, pārlej ar saulespuķu eļļu, sajauc un pasniedz.

You Might Also Like

Nav komentēts

Komentēt