Uzkodas un salāti

Groziņi ar siera krēmu un lasi

Vienkāršas un nesamocītas uzkodas, kam īpašu garšu piešķir mango balzāmetiķis.

Groziņi ar siera krēmu un lasi

Drukāt

Sastāvdaļas

  • Saldētā kārtainā mīkla
  • 1 ola
  • 100g auksti kūpināts lasis
  • 100g svaigais siers
  • 100ml saldais krējums
  • 8g putkrējuma stindzinātājs
  • 1ēd.k. mango balzametiķis
  • 2ēd.k. aveņu mērce (pēc izvēles)

Gatavošana

1

No kārtainās mīklas ar glāzi vai tam paredzēto formiņu, izspiež 32gb 5cm diametra aplīšus.

2

Ar 3cm diamtera glāzi vai apaļu formiņu 16 apļiem izpiež vidus daļu, veidojot gredzentiņus.

3

Olu sakuļ, ar to pārsmērē veselos aplīšus. Tiem uzmanīgi uzliek pa virsu gredzentiņus.

4

Cep līdz 180C sakarsētā cepeškrāsnī, līdz mīkla ir pacēlusies, veidojot zelainus groziņus.

5

Izņem no krāsns un pilnībā atdzesē.

6

Ar elektrisko mikseri puto svaigo sieru ar saldo krējumu un putukrējuma stindzinātāju, kamēr veidojas stingrs krēms.

7

Lasi sagriež plānās šķēlītēs.

8

Katrā groziņā caur dekorējamo tūtu iepilda gatavo krēmu, rotā ar laša rozīti, kuru glazē ar divām pilītēm mango balzāmetiķa.

9

Ja ir vēlme, var nedaudz apslacīt ar aveņu mērci.

You Might Also Like

Nav komentēts

Komentēt