Kūkas un cepumi

Kokosriekstu cepumi

Kokosriekstu skaidiņu cepumi ar iebiezināto pienu

Mīksti un saldi cepumi, kurus nevar pārtraukt ēst. Pagatavošana ir tik vienkārša un ātra, ka būs pa spēkam arī bērniem un slinkiem cepējiem 🙂 

Kokosriekstu cepumi

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 230g kokosriekstu skaidiņas
  • 125ml kondensētais piens ar cukuru
  • 1tk vaniļas ekstrakts
  • 1/4tk sāls
  • 2 olu baltumi

Gatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160C. Pannu izklāj ar cepamo papīru un viegli ietauko (es lietoju non-stick aerosolu, kas viegli un ērti pārklāj jebkuru virsmu).

2

Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, kondensēto pienu un vaniļas ekstraktu. Sākumā masa liksies ļoti sausa.

3

Olu baltumus saputo ar sāli stingrās putās un iecilā skaidiņās.

4

Ar divām karotēm vai karoti un rokām veido nelielas bumbiņas (kopumā 25gb), izvieto uz plāts un cep 15-20 minūtes, līdz maliņas skaisti brūnas.

 

You Might Also Like

Nav komentēts

Komentēt