Grils

Aknu šašliks

Aknu šašliks ar speķi un hmeļi-suneļi garšvielu

Aknas fui!? Nekā nebija! Aknu šašliks, kas gandrīz pēc aknām negaršo. Nav ilgstoši jāmarinē un arī izcepas brīnišķīgi ātri. 

Aknu šašliks

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 2kg liellopa/teļa aknas
  • 1 kg svaigs (jēls) cūkas speķis
  • hmeļi-suneļi garšviela
  • sāls

Gatavošana

1

Grilēt var spraužot arī uz neizmērcētiem bambusa iesmiņiem.

2

Aknas sagriež šašlika gabalos, speķi – 2-3x plānākās kā aknu gabali šķēlēs.

3

Uz iesmiem pamīšus kārto speķi ar aknām, cieši saspiežot.

4

Katru iesmu bagātīgi pārkaisa ar hmeļi-suneļi garšvielu, sāli un grilē ātri, lielā karstumā ļoti bieži apgrozot iesmus.

 

You Might Also Like

Nav komentēts

Komentēt