Brokastis/ Uzkodas un salāti

Kartupeļu – siera pankūkas

Kartupeļu pankūkas un cepts bekons

Mūsu mājās brīvdienu brokastis parasti ir ap 12:00 – laikā, kad darba dienās pusdienojam. Tāpēc tas ir labs attaisnojums brokastīs apēst pusdienas.

Kartupeļu - siera pankūkas

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 500g karupeļi
  • 80g sīpoli
  • 100g Krievijas/Holandes tipa siers
  • 3 olas
  • bekons
  • sāls, pipari
  • eļļa cepšanai

Gatavošana

1

Kartupeļus un sīpolus nomizo. Kartupeļu un sieru sarīvē rupjās skaidās, sīpolu sagriež plānos ceturtdaļgredzenos.

2

Visu sajauc ar olām.

3

Pannā sakarsē eļļu un ar karoti liek pankūku masu, izlīdzina 0.5cm biezumā un cep no abām pusēm brūnu – aptuveni 4 minūtes no katras puses. Gatavām uzkaisa sāli un piparus.

4

Plāni sagrieztas krūtiņas šķēles liek uz sausas, karstas pannas un cep no abām pusēm, līdz kļūst brūnas un kraukšķīgas. Liek uz salvetēm un nosusina liekos taukus.

5

Pasniedz ar svaigajiem salātiem.

You Might Also Like

Nav komentēts

Komentēt